marseillelivin.reismee.nl

Half way

Hallo iedereen,

Long time no hear!!

Ondertussen zijn we bijna 3.5maand verder en de tijd begint te korten… Ik vlieg de komende weekends nog een aantal keer over en weer naar Antwerpen, begin December komen ‘de Michielsen’ nog op bezoek en met het jaareinde en een nakend vaderschap in zicht zal ik Marseille met al z’n positieve en negatieve eigenschappen vaarwel moeten zeggen.17 December is namelijk m’n laatste dag op CMA CGM HO want zaterdag 18 December vertrek ik terug met de auto.Ik vertrek echter niet alleen want pap komt me vergezellen op de Autoroute du Soleil naar het Noorden.

Er zijn hier heel wat vrienden de revue gepasseerd; Koen, Anthony, Michael & Greg, Fred & Joyce, Pap & Mam, Olivier Ysewyn & Olivier Longville, Patrick & Katia en natuurlijk Katrien, die er stuk voor stuk onvergetelijke weekendjes van hebben gemaakt! Waarvoor nogmaals nen helen grote merci! De vroege ochtendjes op maandagmorgen zijn alweer helemaal vergetenJ

Tot op heden is het een schitterende ervaring geweest – werken en alleen wonen in het buitenland, de rederij, het hoodkantoor, de lieve collega’s, de Fransen (brrr momenteel doen ze wat dwarsJ), jullie bezoeken.

Marseille is natuurlijk geenDubai,Hong Kong, Norfolk of Brisbane, maar wie weet komen jullie ons ergens in een andere uithoek binnen een paar jaar bezoeken. Heb gezien dat wij ook een agent hebben op de Fiji EilandenJ

Heb ook m’n studio van 22m geruild voor een appartement met aparte slaapkamer en living zodat ik iets meer leefruimte heb – de winter komt er immers aan en dus is het ook gedaan met het zalige buitenleventje.

Heb enkele foto’s geposted voor de geïnteresseerden.

De weekendverhalen zijn te lang om allemaal neer te pennen, maar ik bespreek deze graag met jullie op zaterdag 18 December tussen pot en pint.

Hierover later meer.

Hou jullie goed en tot binnenkort.

Kus

Nils.

De Bie Paula

Hehe wat zijn we blij je nog eens te horen en dat alles vlotjes verlopen is we verwelkomen je dat ook van harte terug in Antwerpen
We hope to see you soon
x

TTC Bestuurslid

Jiehaa 18 december is ZTC, staat genoteerd! :)

Grtz,
Raf

NDM

Haha lachen dien home sweet home boven u bed..
Komt mr snel terug en maakt uw huiswerk vr den 30e!!
Geniet ervan en tot snel pa in spé,
Gr
N

papa

wat een ervaring rijker, bravo.
antwerpen zal mee genieten van je werk en je inzet in de moederschoot marseille.
zie er naar uit om je terug dicht bij ons te hebben,maar zelfs ver kan ook heel dicht zijn.
De herinneringen aan ons samen zijn in cassis en marseille horen tot de beste van mijn leven.
Ils peuvent etre cons , mais quel beau pays en 62 is toch geen leeftijd om te stoppen.
veel liefs

Kim

Bonjour,

Eerst en vooral dikke proficiat- zullen feestjaren worden amai....

Ziet er nog zonnig uit daar en wij zitten hier inmiddels terug in het grijze natte België (zijn schokken nu we juist terug zijn uit het ZONNIGE cuba...)!

Geniet er nog van daar he!

groetjes Kim

Sonia

Hey Nils,
Toch nog snel voor je alweer terug vertrekt naar Antwerpen een berichtje ook van mij want anders komt het er niet meer van hé! Prachtige unieke ervaringen.
Ze zullen je missen daar in Marseille, 't is waar,... maar ze wisten dat we je terug kwamen kapen richting Antwerpen. Voor je gaat piepen als een echte Fransman...haha
Alvorens je alweer begint te peinzen over een volgende verre bestemming, zal je eerst vader worden en ons weer vervoegen in Antwerpen. Misschien zal het ouderschap jou en katrien wel even binden aan Antwerpen :)
In ieder geval zullen jou ervaringen en kennis ons goed van pas komen in Antwerpen.
Nog 5 weken zoveel mogelijk absorberen en dan zie we je graag terug in 2011. Je vrouwtje zal ook wel blij zijn.
ps: Je collega's hebben hun stinkende best gedaan hoor en al zagen we er allen tegenop , het is alweer bijna voorbij.
Het ga je goed en tot binnekort.
sonia.

Tha Brown One

WIJFIE...............zie maar da je hier snel bent.....uwen buro staat er al...wie had gedacht dat we nog "naaste" collega's gingen zijn ???....da gaat hier een FEESTJE worden !!!!!! (maar ook zwaar travakken natuurlijk) :-)
See ya soon.

Greetz