Short intro
Hi iedereen,
nog niet veel tijd gehad om een degelijk verhaal te schrijven, lange dagen en ne belgische gast leren kennen die ook vr CMA werkt waarmee ik 's avonds afspreek om iets te eten en een pint te pakken... maar zal van't weekend wel ergens een gaatje vinden om jullie allemaal te voorzien van de nodige lectuur.
hier verloopt alles super goed... schitterend weer alhoewel ze voor van't weekend mistral voorspellen. collega's (en dus ook bernard) zijn enorm sympathiek en leer ontzettend veel bij...
een aantal onder jullie hebben 'mijn crib' al kunnen bekijken op facebook - rustig gelegen in een leuke en veilige wijk met allerlei winkels (lekkere bakker, slager, supermarkt, wasserij) en op 1min van de metro die me op 15min naar't werk brengt.
vorig weekend gezellig weekendje met liefje katrien gehad en de buurt wat verkend... Aix en Cassis maar hierover later meer.
Wss van't weekendsamen met Robin (belgische kerel)nr de calangues om wat op't strand te liggen (als de mistral meevalt) en met line en nicholas afspreken.
Zoals beloofd, later meer details.
Grtjs x
Nils.
Pilsje,
Leuk te horen dat het goed gaat! Vergeet geen bootje te huren hé, om de kust af te varen, da's echt super plezant. Ik heb daar nog héél schoon foto's van liggen, toen Hans het met alleen zijn zwembroek aan nog te warm had. duh! Veel succes en ik kijk alvast eens uit naar een tripje...
ElisabethXX
Hoe staat het daar met de branden in Marseille?
Gisteren op het nieuws gehoord... Ondervind jij daar last van?
Doei
Bonjour zonnig heet Marseille,
En alles in orde daar? KUn je het wat gewoon worden en vallen de collega's mee?
Hier loopt alles he, druk met onze kleinste aanwinst maar wel een schatje (trekt op mij :) )!
Vanavond komt Katrien buurten bij ons dan zullen we de nieuwtjes wel horen he.
Tot volgende da da